h

Nieuws uit 2020

24 september 2020

Annet Belt op kandidatenlijst voor Tweede Kamerverkiezingen!

Foto: F. Otter

De Socialistische Partij Leusden is verheugd en zeer trots dat onze Annet Belt op deze eervolle lijst voor deze belangrijke verkiezingen staat. Op de concept lijst (eerst nog vaststelling in congres) staat zij op plek 41. Fantastisch nieuws!
 

Lees verder
22 september 2020

CONCEPT-VERKIEZINGSPROGRAMMA SP 2021

ONZE SAMENLEVING MOET EERLIJKER!
In de SP hebben de leden het laatste woord. Zij bespreken dit conceptprogramma komende periode in alle afdelingen. Op basis van de suggesties en de commentaren van de leden wordt een nieuwe versie gemaakt, die opnieuw aan de leden wordt voorgelegd. Het uiteindelijke programma zal worden vastgesteld op het congres in december!

De SP draagt bouwstenen aan voor een fundamenteel andere politiek en een eerlijke samenleving. Dat blijkt uit het conceptprogramma dat de partij vandaag naar haar leden heeft gestuurd. De verkiezingen van maart 2021 zijn volgens de SP hét moment waarop de veranderende tijdsgeest ook politieke gevolgen moet krijgen. ‘De coronacrisis heeft opnieuw laten zien dat een samenleving niet draait om concurrentie maar om samenwerking. Dit is het moment om te investeren. In zorg, banen en woningen en in mensen zelf. Nederland komt sterker uit deze crisis als we nu kiezen voor eerlijke politiek,’ stelt SP-leider Lilian Marijnissen.

Lees verder
26 juni 2020

SP Leusden (Joop Welter) aanwezig bij actie tegen huurverhoging in Schiedam

Onderstaande video van de lokale omroep Schiedam toont beelden van "onze Joop" bij de actie van o.a. Heerlen, Schiedam en natuurlijk Leusden tegen de huurverhogingen vna in dit geval D&S. (klik op de foto)

Lees verder
1 mei 2020

SP LEUSDEN: Stop huurvewrhogingen in Leusden! (uit: Leusder Krant 1-5-20)

SP aan de deur. Toen dat nog kon...SP aan de deur. Toen dat nog kon... (SP Leusden) - vr 1 mei 2020, 10:42    

In de Eerste Kamer werd deze week een motie van SP senator Tiny Kox aangenomen om de huren te bevriezen. Het is helaas nog niet zeker of het kabinet dat ook gaat doen. De Socialistische Partij in Leusden doet een dringend beroep op de verhuurders om de huurders in de gemeente tegemoet te komen en gelet op de uitspraak van de Eerste Kamer de huren te bevriezen.  De SP Leusden roept daarom alle verhuurders in de gemeente Leusden op om de huurverhoging te stoppen, want 0% is genoeg!

Lees verder
28 april 2020

SP Leusden verzet zich tegen de komende huurverhogingen

 de tekst '0% 0% IS GENOEG STOP DE HUURVERHOGING!'

Klik hierboven op de affiche om de petitie tegen de huurverhoging te ondertekenen

SP Leusden verzet zich tegen de komende huurverhogingen van huurwoningen in onze gemeente. Vorig jaar had in het land al de helft van de huurders moeite met het betalen van de huur en velen krijgen het nu nog moeilijker, omdat op dit moment veel huishoudens in Nederland door de coronacrisis te maken met een terugval in inkomsten. Ook in Leusden gaan de huren per 1 juli voor velen nog verder omhoog.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier