h

Verkiezingen

3 mei 2019

AVOND OVER WOEDE, HOOP EN DE VERKIEZINGEN

Foto: SP / SP

Foto: SP / SP

Vrijdag 17 mei 2019:
Theater De Tuin
De Smidse 1B, 3831 NT in Leusden
Spreker: Ronald van Raak, SP-Tweede Kamerlid

Inloop 19.30 uur • Start 20.00 uur
De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Lees verder
26 februari 2018

SP YouTube Promotiefilm

 YouTube Promo van de SP Leusden

Foto: SP

Lees verder
26 februari 2018

BEWONERS IN DE WETERING WINNEN!

De gemeente hanteert te pas en te onpas de kreet Samenleving Voorop. Soms blijkt dat in de praktijk een loze term. Want toen individuele bewoners een onveilige situatie in hun buurt gemeld hadden, nam de gemeente dat niet serieus. Maar nadat bewoners massaal met elkaar actie ondernamen en de SP inschakelde, is het dan toch gelukt! Eén deugdelijke leuning is geplaatst, de tweede komt binnenkort.

Lees verder
26 februari 2018

SP Leusden voor Henschotermeer zonder hek!

De SP Leusden steunt actief het initiatief van linkse partijen in onze regio voor een Henschotermeer zonder hek en toegangsprijs. Actie is geboden.

Foto: Vrije Plens in het Hens

Lees verder
26 februari 2018

Plakploeg Leusden vaak weer als eerste

Plakploeg SP Leusden is weer actief. De SP'ers gaan niet alleen elke week drie keer de buurten in, maar zijn ook op de verkiezingsborden weer als eerste present! De specifieke Leusdense affiches volgen na 14 februari. Voor Elkaar, stem 21 maart op de SP!
Lees verder
26 februari 2018

We doen mee op 21 maart!

Groot moment in de geschiedenis van de SP Leusden! Na jaren activisme gaan we nu ook meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Op 21 maart kan men in Leusden, Stoutenburg en Achterveld voor het eerst op de SP stemmen!

foto van Annet Belt.
foto van Annet Belt.
 

 

Lees verder
26 februari 2018

SP Leusden - Lijst 6 - YouTube video

Film op YouTube van SP lijsttrekker Annet Belt actief op de markt in Leusden. Voor Elkaar en Met Elkaar! Kies voor solidariteit. Stem 21 maart op de SP. Lijst 6!
Lees verder
8 december 2017

Opnieuw in het AD voor Annet en SP Leusden

SP wil reuring in de Leusdense raadszaal en macht aan ’t volk

De SP doet voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van Leusden. De partij wil de macht nóg meer naar de inwoners krijgen. ‘Geen fractie zonder actie!’
 

‘De Samenleving Voorop’ is het mantra van de gemeente Leusden sinds de introductie van dit motto door Annemieke Vermeulen, de vorige burgemeester. De gemeente wil haar inwoners zo veel mogelijk betrekken bij de besluitvorming en initiatieven stimuleren, óók als die in eerste instantie niet stroken met de regels.

Lees verder

U bent hier