h

Schoolzwemmen Dossier

Het kunnen zwemmen is heel belangrijk in een waterrijk gebied als Leusden. Iedereen moet zich zelf kunnen redden als je onbedoeld in het water terecht komt.

Daarom vinden wij het van de SP Leusden zo belangrijk dat de kinderen van de gemeente Leusden minimaal zwemles en een zwemdiploma moeten krijgen. Wij vinden dit een verantwoordelijkheid van de scholen en gemeente dat alle kinderen toegang zouden moeten krijgen tot fatsoenlijk schoolzwemmen, geen enkel kind in Leusden mag langs de kant blijven staan. Dit vooral omdat de gemeente de noodzakelijke subsidie niet wil vergoeden voor de kinderen waarvan de ouders het zwemgeld niet kunnen betalen. Schoolzwemmen is één van de taken waarvoor Leusden zich verantwoordelijk zou moeten voelen!


 

31 oktober 2016

Ook Eemnes wil weer schoolzwemmen invoeren!

SP Leusden blijft zich inzetten om het ook voor onze gemeente met alle waterplaatsen voor elkaar te krijgen.... PvdA Leusden, volgen jullie het voorbeeld van jullie collegae van Eemnes?

PvdA Eemnes wil schoolzwemmen invoeren

Door de nieuwsredactie · geplaatst: maandag 31 oktober 2016, 15:52 uur | update: 16:11 uur

Lees verder
5 oktober 2016

Schoolzwemmen terug in Nijkerk; nu leusden nog....

Schoolzwemmen terug in Nijkerk

Lees verder
7 augustus 2014

Leijten: voor ieder kind een zwemdiploma

Dit is waar de SP Leusden zich ook al sterk voor maakt in Leusden! Een zwemdiploma voor een ieder kind, aldus Renske Leijten.

Lees verder

U bent hier