h

Acties

De SP Leusden is een actieve afdeling van de Socialistische Partij die zich inzet voor Leusden en omgeving, neem bij voorbeeld de actie Koopkracht en echte banen in Utrecht,  waar de SP Leusden bij aanwezig was. Hier ziet u alle acties die wij de afgelopen jaren hebben gevoerd. Ook vindt u onder het kopje dossiers alle verder acties die wij hebben gevoerd.


 

26 augustus 2017

SP in gesprek met bewoners over gevaarlijke trap in de Wetering

Foto: Remco Haantjens

Vandaag was de SP in gesprek met tientallen bewoners in wijk De Wetering over een onveilige trap zonder leuning. De gemeente weigerde tot nu toe er iets aan te doen. We gaan handtekeningen verzamelen en daarna met bewoners in actie naar de gemeente. Wordt vervolgd.....

Lees verder
22 juli 2017

Superzaterdag 22-juli!

Foto: SP

22-juli was het weer zover!

Hieronder een fotoimpressie van de actie in de wijk.

Lees verder
19 december 2014

SP Leusden in actie bij het gemeentehuis

Foto: SP

Tientallen SP'ers en verontruste burgers hebben op 17 december de ramen van het gemeentehuis gewassen. De SP Leusden wil met deze actie de gemeente dwingen meer oog te hebben voor de gevolgen van bezuinigingen voor de Leusdense inwoners.

Lees verder
16 december 2014

SP LEUSDEN WAST RAMEN GEMEENTEHUIS

Aanstaande woensdag 17 december 2015 om 14:00 uur gaat de SP Leusden de ramen van het gemeentehuis van Leusden wassen.

Lees verder

SP Leusden bezorgd over minimabeleid en stelt maatregelen voor.

De SP maakt zich ernstige zorgen over het minimabeleid van de gemeente Leusden.  Hierdoor neemt volgens de partij de ongelijkheid in de gemeente toe. Hoewel de partij begrijpt dat de gemeente door het kabinetsbeleid tot lastige keuzes wordt gedwongen, zien zij graag dat er sociale keuzes gemaakt worden.

Lees verder

U bent hier