h

SP Leusden verzet zich tegen de komende huurverhogingen

28 april 2020

SP Leusden verzet zich tegen de komende huurverhogingen

 de tekst '0% 0% IS GENOEG STOP DE HUURVERHOGING!'

Klik hierboven op de affiche om de petitie tegen de huurverhoging te ondertekenen

SP Leusden verzet zich tegen de komende huurverhogingen van huurwoningen in onze gemeente. Vorig jaar had in het land al de helft van de huurders moeite met het betalen van de huur en velen krijgen het nu nog moeilijker, omdat op dit moment veel huishoudens in Nederland door de coronacrisis te maken met een terugval in inkomsten. Ook in Leusden gaan de huren per 1 juli voor velen nog verder omhoog.

De Eerste Kamer roept de regering op dit jaar een tijdelijke huurstop mogelijk te maken teneinde huurders beter te beschermen tegen de gevolgen die voort gaan vloeien uit de huidige crisis. Vrijwel alle oppositiepartijen steunden een SP-motie daarover en zorgden daarmee voor een meerderheid. De SP start daarom de actie '0 is genoeg' en roept iedereen op te tekenen voor het bevriezen van de huren!

 

Reactie toevoegen

U bent hier