h
28 december 2022

Algemene Ledenvergadering 8 november in de TIL

Op 8 november hielden we alweer de 18de Ledenvergadering van de SP Leusden / Woudenberg en wat een geweldige opkomst mochten we verwelkomen! Naast 23 leden kregen we ook bezoek van Mischa van der Heijden (kandidaad)lid van de Provinciale Staten voor de SP Utrecht en Anne-Marie Mineur van het Partijbureau. Voor de korte pauze werd een anonieme verkiezing gehouden over de opvolging van Joop Welter als onze voorzitter. Unaniem is Kerim Hoejenbos als nieuwe voorzitter aangenomen. Zie hieronder een impressie van de avond in foto’s

Lees verder
28 december 2022

HUURVERHOGING IN LEUSDEN: 0% is genoeg!

Foto: SP

De jaarlijkse huuraanpassing komt er per 1 juli weer aan. Helaas gaat de Woningstichting Leusden (WSL) dit jaar de huren weer verhogen. Dit terwijl het leven al zo duur geworden is!

De huurdersorganisatie Huurders Leusden Voor Elkaar (HLVE, waar Annet Belt sinds haar vertrek uit de gemeenteraad weer deel van uitmaakt) heeft meerdere pittige  gesprekken met de directie van de WSL gehad om hoe dan ook het percentage huurverhoging naar beneden te krijgen. Doel was 0%, want: 0% is genoeg!

Dit is helaas niet gelukt maar de maximale huurverhoging is wel voor velen van tafel.

Lees verder
28 december 2022

SP Leusden bij steunmanifestatie toeslagenouders

 

Foto: SP

De SP Leusden was in Rotterdam aanwezig op de door diverse maatschappelijke organisaties (o.a. Stichting Gedupeerde Ouders, Save the Children, FNV, Defence for Children) samen met politieke partijen (SP, GroenLinks, Bij1, Denk, PvdA en Partij voor de Dieren) georganiseerde steunmanifestatie voor de getroffen ouders en kinderen in het toeslagenschandaal.

Lees verder

Pagina's