h

Mooi congres in Arnhem: NU DE MENSEN

13 oktober 2023

Mooi congres in Arnhem: NU DE MENSEN

https://www.sp.nl/nieuws/2023/09/nu-mensen

 

Wat een mooi congres was het in Arnhem!  Met honderden SP-ers hebben we een geweldig verkiezingsprogramma en kandidatenlijst vastgesteld, een lijst om trots op te zijn.

Ook met Wim en René van de afdeling Leusden hebben we met z’n allen samen een goede discussie gevoerd en met ruim 800 amendementen ons verkiezingsprogramma vastgesteld. Daar kunnen we strijdbaar met vertrouwen mee de Tweede Kamer verkiezingen in.

Met misschien wel het mooiste van de dag dat onze Renske Leijten een welverdiende prachtige Gouden Tomaat kreeg opgespeld. Kijk dit nog maar even na op YouTube op SP.nl of beluister de podcast met Renske op VPRO Tegenlicht: “Mark Rutte volmaakte de leugen in de politiek” over de complexiteit die Nederland de das omdoet en waarom de politiek zo ondoordringbaar is:https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/lees/artikelen/2023/maak-t-simpel/renske-leijten.html

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier