h

SP Leusden was bij de opening van de fototentoonstelling over het toeslagenschandaal in Utrecht

28 december 2022

SP Leusden was bij de opening van de fototentoonstelling over het toeslagenschandaal in Utrecht

Foto: SP

Ons Kamerlid Renske Leijten opende op 31 augustus op het plein bij Utrecht CS de fototentoonstelling over de slachtoffers van het toeslagenschandaal. Tot 19 september is deze indrukwekkende tentoonstelling op het plein vlak voor Utrecht Centraal te zien. Duizenden gezinnen werden onterecht als fraudeur weggezet. Zij vechten terug tegen dit ongekende onrecht dat hen door de Nederlandse overheid is aangedaan. De SP steunt hen in deze strijd. En dat is nog steeds heel erg nodig. Wim van Leeuwen en Joop Welter waren bij de opening aanwezig.

Foto: SP

 

Reactie toevoegen

U bent hier