h

DE ONMISBAREN in Amersfoort!

28 december 2022

DE ONMISBAREN in Amersfoort!

De Onmisbaren stappen uit de schaduw. Gisteren heeft de gemeente Amersfoort de Nachtwacht der Onmisbaren ontvangen in de bibliotheek. Zorgverleners Kitty en Maaike en onze Leusdense buschauffeur en SP fractiemedewerker Kerim onthulden samen met wethouder Koser Kaya het indrukwekkende kunstwerk. De Nachtwacht is deze zomer te bezichtigen in Het Eemhuis in Amersfoort. Ga dus vooral kijken!

Het werk van de Onmisbaren is nog even cruciaal als voorheen. Tegelijkertijd zien we nu dat alles duurder wordt: de boodschappen, de energierekening, de brandstof. De kosten stijgen, maar onze lonen niet. Daarom wordt op woensdagavond 6 juli een bijeenkomst in Amersfoort georganiseerd. Want het is de hoogste tijd dat alle harde werkers de waardering krijgen die we verdienen. Wil je meedenken en jouw ideeën in de groep gooien? Kom dan ook!

 

Reactie toevoegen

U bent hier