h

SP Leusden organiseert politieke avond over de pensioenen!

20 januari 2020

SP Leusden organiseert politieke avond over de pensioenen!

Op vrijdag 21 februari in gebouw De Bron (in De Smederij voorheen basisschool Het Kinderland)  Hoefijzer 18 komt Tweede Kamerlid Bart van Kent met ons spreken over de pensioenproblematiek.

Er leven veel vragen over de pensioenen. Hoe zit het nu met het pensioenakkoord? Wat zijn de voor- en nadelen? Waarom vinden sommigen het terecht dat de AOW leeftijd verder stijgt? Worden jongeren tegen ouderen uitgespeeld? Is er een aanval op de AOW te verwachten? Hoe komt het dat er kortingen op de pensioenen dreigen terwijl de pensioenfondsen meer dan 1400 miljard in de kassen hebben? Hoe zit het met die rekenrente en waarom worden de rendementen niet meegeteld? Wat moeten we doen om onze pensioenen nu en in de toekomst veilig te stellen en wie zijn onze tegenstanders?

Deze vragen en natuurlijk andere vragen kunt u stellen en ons Kamerlid Bart van Kent. Uiteraard zijn ook niet SP’ers zeer welkom. De ouderenbonden worden uitgenodigd, maar neem zeker andere belangstellenden uit uw omgeving mee. We starten om 20.00 uur en inloop vanaf 19.30 uur. De SP zorgt voor koffie, thee en andere drankjes!

Reactie toevoegen

U bent hier