h

BEWONERS IN DE WETERING WINNEN!

26 februari 2018

BEWONERS IN DE WETERING WINNEN!

De gemeente hanteert te pas en te onpas de kreet Samenleving Voorop. Soms blijkt dat in de praktijk een loze term. Want toen individuele bewoners een onveilige situatie in hun buurt gemeld hadden, nam de gemeente dat niet serieus. Maar nadat bewoners massaal met elkaar actie ondernamen en de SP inschakelde, is het dan toch gelukt! Eén deugdelijke leuning is geplaatst, de tweede komt binnenkort.

foto van SP Leusden.

De SP gelooft niet in vage termen als Samenleving Voorop. Wij kiezen ervoor dat bewoners echte zeggenschap over hun buurt krijgen en gelijk serieus worden genomen. Niet alleen in De Wetering maar in alle wijken van onze gemeente!

foto van SP Leusden.
foto van SP Leusden.

Reactie toevoegen

U bent hier