h

BEWONERS OPNIEUW IN ACTIE VOOR TERUGKEER BUSSEN IN LEUSDEN

26 augustus 2017

BEWONERS OPNIEUW IN ACTIE VOOR TERUGKEER BUSSEN IN LEUSDEN

Foto: Remco Haantjens / Archief SP Leusden

Op een door de SP Leusden georganiseerde bijeenkomst in Theater De Tuin hebben bewoners zich eensgezind uitgesproken voor verdere acties naar de Provincie. De volle zaal was geïrriteerd over de arrogante houding van de provincie en de boodschap was duidelijk. De bussen moeten terug in Zuidoost Leusden en de Biezenkamp! Afgesproken is dat er maandag 4 september met een speciale actiebus naar het Provinciehuis wordt gegaan. Velen hebben zich opgegeven. Nadere informatie volgt nog. Op dinsdag 29 augustus wordt vanaf 10.00 uur hiervoor geflyerd op de markt bij de Biezenkamp door actievoerende bewoners en de SP.

 

            
Foto: Remco Haantjens / Archief SP Leusden
Foto: Remco Haantjens / Archief SP Leusden

 

foto van SP Leusden.

 

foto van SP Leusden.

 

foto van SP Leusden.

 

foto van SP Leusden.

 

Reacties

Veel succes op 4 september.
Hoop dat jullie gaan inspreken bij de rondvraag van SP Statenlid Andrea Poppe. De gedeputeerde heeft immers verschillende keren toegezegd o.a. aan mij, dat de Leusdense problemen bij het volgende jaarplan gerepareerd zouden worden, omdat het bij de concessie-verlening juridisch niet meer mogelijk was. (te laat). Daar zijn verschillende notulen van.Nogmaals: SUCCES!

Van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen buurtbokaal.
Ga zo door! Eens moet de gedeputeerde door de knieën.
Ik hoop dat jullie dit, in eendrachtige samenwerking met de Statenfractie, lukt.
Bedankt VVD-gedeputeerde Jacqueline Verbeek, zonder jou had de SP afdeling Leusden deze mooie buurtbokaal nooit gewonnen!

Ook ik als SPér uit Amersfoort wil jullie van harte feliciteren met de gewonnen bokaal.

Zaterdag 28 oktober stonden wij op de Torenakkerweg (vanaf ons huis 13 min. lopen) om 14.45 uur op de bus te wachten die om 14.47uur zou komen. Deze kwam niet en wij moesten wachten op die van 15.02 uur. Deze kwam echter pas om 15.12 uur en bleek ook nog eens een 'versterkingsbus' te zijn (de 2x dat ons dit op zaterdag overkomt op hetzelfde tijdstip). Uiteindelijk stonden wij om 15.30 uur op het station. Aansluiting gemist en al een uur onderweg om alleen maar van Leusden naar Amersfoort te komen. Iets wat wij voorheen in 20 min. deden vanaf de bushalte achter ons huis. Wij hebben geen auto en zijn dus afhankelijk van het busvervoer.

Reactie toevoegen

U bent hier