h

Acties tegen arrogante houding Syntus gaan door!

14 juli 2017

Acties tegen arrogante houding Syntus gaan door!

Foto: SP

De SP Leusden blijft strijden voor de terugkeer van de bus in zuidoost Leusden en bij de Biezenkamp. In september valt het definitieve besluit over het vervoersplan wat in december nog steeds kan worden aangepast. Onze acties met bewoners zullen harder worden vanwege de halsstarrige houding van Provincie en Syntus. Zie het bijgevoegde artikel in de Leusder krant van 12 juli. De motie voor de terugkeer van de bus in Zuidoost Leusden werd niet aangenomen omdat VVD, PVV, D66, GroenLinks en CDA tegen stemden. SP, SGP, CU, PvdA, Partij voor de Dieren en 50Plus stemden voor. In augustus zullen hardere acties volgen. Gedeputeerde Verbeek en diverse partijen in de Provincie weigeren te luisteren naar de wensen van de grote meerderheid in Leusden. SP Leusden stopt niet met acties tot de bus terug is in de wijken! Lees ook het artikel over de SP in de Leusder Krant van 12-07-17:

http://leusderkrant.nl/lokaal/sp-de-plakvlieg-van-syntus-255011
 
 

Reactie toevoegen

U bent hier