h

SP Leusden opnieuw in AD over problemen met buslijnen in Leusden.

4 januari 2017

SP Leusden opnieuw in AD over problemen met buslijnen in Leusden.

 De SP haalde 2550 handtekeningen op tegen de verschraling van het openbaar vervoer.

http://www.ad.nl/dossier-amersfoort/tientallen-klachten-over-nieuwe-busl...

In februari volgt een nieuwe enquête van de SP over de ervaring van de Leusdenaren met de huidige dienstregeling van Syntus. De SP gaat dan met actieve bewoners langs de deuren om te horen hoe men over de dienstregeling denkt. Voor mogelijke aanpassingen van de dienstregeling dient volgens de SP de mening van de Leusdenaren van doorslaggevend belang te zijn. Zodat door de politiek eindelijk wordt geluisterd naar de mening van vele Leusdenaren die onaangenaam verrast werden door de huidige afbraak van het openbaar vervoer!

Reactie toevoegen

U bent hier