h

Nieuw gesprek met gedeputeerde over buslijnen Leusden

30 juli 2016

Nieuw gesprek met gedeputeerde over buslijnen Leusden

SP Leusden en bewoners waren teleurgesteld en boos over de wijze waarop de inspraakreacties werden behandeld tijdens de vergadering van de Commissie Mobiliteit van de Provincie Utrecht.

Gedeputeerde mevrouw Verbeek-Nijhof beaamde dat de behandeling van de inspraak en aanbieding van de petitie met 2550 handtekeningen niet goed was verlopen en dat de zaak niet de aandacht heeft gekregen die het verdiende. Vanwege het zomerreces zal dit gesprek plaatsvinden op 7 september in het Provinciehuis.

SP Leusden en bewoners zullen dan opnieuw de aandacht eisen vanwege de afbraak van het openbaar vervoer in Leusden en alternatieven aandragen zodat het woonzorgcentrum ‘t Hamersveld en grote delen van Leusden bereikbaar blijven met openbaar vervoer. SP Leusden zal met bewoners het gesprek met gedeputeerde aangaan.

Contactpersoon voor de pers:

Joop Welter

Voorzitter SP Leusden

06-43502161

Reacties

Is er ook de mogelijkheid om online ergens een petitie te ondertekenen? Aangezien ik in Utrecht woon heb ik geen kans gehad om de petitie te ondertekenen, ik ben echter fel tegen op het schrappen van de 2 huidige buslijnen die ik wel geregeld gebruik in Leusden.

Allemachtig, wat heeft mevrouw Jacqueline Verbeek-Nijhof hier een onoverzichtelijke puinhoop van gemaakt.
Men gaat steeds meer geloven in de berichtgeving Kafka Zeist over haar kennis van zaken.
Laten we hopen dat er geen Kafka Leusden wordt gecreëerd.

Reactie toevoegen

U bent hier