h

Nieuwjaarsreceptie SP Leusden/ Woudenberg groot succes

30 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie SP Leusden/ Woudenberg groot succes

Foto: Frank Otter / Foto'sSP Leusden-Woudenberg, compilatie door Frank Otter
Inspirerende nieuwjaarbijeenkomst met Ron Meyer:

“Zonder contact met samenleving geen SP”

In de zeer goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van de SP Leusden/Woudenberg heeft Ron Meyer in zijn toespraak vooral veel aandacht besteed aan de rol die de SP in Leusden en overal in Nederland kan spelen. Hij noemde de SP een unieke partij.

De enige partij die in staat is voeling te houden met de gemeenschap door op straat aanspreekbaar te zijn. Ook door de wijken in te gaan om te onderzoeken hoe onze mede inwoners de maatschappelijke werkelijkheid ervaren en weten waar we het probleem moeten neerleggen. Een SP’er dient te allen tijde een echte volksvertegenwoordiger te zijn en samen met hen op te trekken als het om veranderingen gaat. En die veranderingen zijn broodnodig. De term volksvertegen-woordiger dekt de lading niet als het gaat om de huidige volksvertegenwoordigers.

Ron Meyer heeft vooral aangegeven dat hij veel contact wil met de afdelingen en hen graag wil helpen en faciliteren. Hij wijst erop dat we het ook tijdens huisbezoeken (in Limburg wordt het “kloppen” genoemd) ook gezellig moet zijn, met na afloop gezamenlijk wat eten of drinken. Hij vertelde ook dat de SP zich landelijk gaat richten op de strijd voor een nationale zorgverkering.
Ron was trots op de SP Leusden en complimenteerde onze afdeling met het werk dat we in korte tijd verzet hebben. Daarna sprak hij nog lange tijd persoonlijk met de vele aanwezigen. De zeer geslaagde bijeenkomst werd afgesloten met een hapje en een drankje

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier